Føler 'i telte' over Arkitektur ...
Alt hvad de siger om at studere arkitektur er sandt: vi arbejder latterligt lange timer og vedtager latterlige rutiner og vaner i de mange år, det tager at gennemføre kurset. Jeg har været en af ​​disse mennesker i 2 år nu, gemt mig for at fortsætte med at arbejde natten over i studiet, vælge at købe dyre papir i stedet for frokost og udbrede sig over et særligt behageligt træfug. At studere arkitektur lærer dig at stille spørgsmålstegn ved rummet omkring os og, for mig personligt, hvordan man definerer et 'hjem'.
Jeg var heldig nok til at starte denne personlige udforskning, mens jeg vandrede langs Pacific Crest Trail i Amerika. Her skal tur-vandrere omhyggeligt pakke og bære det, der skal være deres hjem i op til 6 måneders kontinuerlig vandretur. I en række interviews åbnede en samling vandrere deres rygsække til mig og delte de ting, der for dem skaber en følelse af hjem langs sporet. Fra det ultralette til den mere nostalgiske pakker blev jeg fascineret af denne nye betydning af 'mobile home'.
Da jeg vendte tilbage til mine studier - hvor jeg handlede stienes vildmark for den urbane vildmark i London med meget utilfredshed - var jeg fast besluttet på at finde en måde at kombinere min passion for arkitektur med min kærlighed til udendørs. Historie lyder velkendt? Du kan forestille mig min absolutte glæde ved at finde et firma og et produkt som Tentsile, der gør netop dette; ved hjælp af træer og udendørs til at definere et hjem.
Jeg skylder universet, held og fantastisk timing, at jeg fik en position på kontoret i London, lige da resten af ​​verden fandt Tentsile-trætelt og deres video blev viral! I stedet for at intervenere på en arkitektonisk praksis, hente kaffe og skrabe hovedet over computersoftware, får jeg min sommer til at dele Tentsile-produkter med mennesker over hele kloden.
Hver dag har været en spændende korrespondance mellem ligesindede, ivrig efter at komme udenfor og opleve en ny forbindelse med naturen. Komplet med logistiske kompleksiteter og mærkelige anmodninger er bevægelsen af ​​disse trætelt rundt om i verden forbløffende. Med lejre og kunder, der strækker sig så langt fra Irland til Indien, Amerika til Australien, New Zealand til New York, kan jeg ikke tro, at jeg er en del af dette globale fænomen.
Selvom det at have studeret arkitektur har været det sværeste, jeg har gjort indtil videre, er jeg taknemmelig for, at det åbnede muligheder som denne. Med endnu et år tilbage på universitetet, har jeg en vilje til at lære mere om at leve i og for naturen.
Et hjem kan være mange ting: en by eller en skov eller overhovedet ikke et fast sted. Jeg tror, ​​jeg har fundet et hjem i Tentsile, og ser frem til at være en del af at dele det med verden!
22. august 2016 - Alex Shirley-Smith

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.