Kundehistorie: May Long Auroras

En anden vidunderlig campingoplevelse fra en af ​​vores kunder:

"Test af vores T-Mini hængekøje omkring 5 meter, og vores Tentsile Connect omkring 10 meter op til maj lang weekend på en vens private jord ved siden af ​​floden. Om morgenen vågnede vi op til floden, der strømmer forbi os, og bag os, om natten, gjorde Aurora Borealis et par optrædener.

Helt seværdighederne! Vi sov i det i 4 nætter, og hver nat var usædvanligt behageligt. Jeg er 6 ft 1in og forbindelsen passede mig meget godt, selv når jeg sad lodret var højden god; Jeg ramte ikke hovedet på taget eller endda tæt på!

Absolut en god ide at lægge et bomuldstæppe [intet som ældre soveposer med den skinnende nylon / polyesteroverflade - det suger kold hurtigt] eller sovepose [eller en måtte] under ryggen for at hjælpe med at isolere (vores May Long blev ramt af regn den første dag [prøv helt indvendigt] og hagl et par timer senere) mod kulden i løbet af en hurtig forårsmorgen, men om sommeren gider jeg ikke engang. Det var virkelig blæsende den første dag, men inde i teltet forblev det varmt.

Jeg er tilbøjelig til smerter i knæ og hofter, mens jeg sov i et telt med en god måtten, og det var latterligt behageligt at sove i Connect. Kan ikke vente med at gå igen!".

25. juni 2020 - Michael Parker

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

USD