Kundehistorie: Jeg var singel, og så mødte jeg Tentsile

Vores kunder har delt nogle ret specielle oplevelser i fortiden, men jeg tror, ​​dette kan være vores favorit:

"Jeg havde mistet håbet om, at jeg nogensinde skulle møde nogen og blive gift. Jeg havde gennemgået en masse mislykkede forhold, og jeg begyndte at være i tvivl om min egen egenværdighed. Træk trillium hængekøje og sort Stingray Telt var en selvplejeartype af køb.

Dermed havde jeg indstillet mig på at få en fantastisk sommer, hvor jeg satte mit udstyr på campingture og på baggårde hele sommeren. Det efterår mødte jeg en forbløffende kvinde, og vi slo den af ​​med det samme og talte om camping, klatring og især mine Tentsile telte. Vi planlagde en dato til senere den uge for at oprette den i byparken.

Datoen for dagen ankom, og efter at vi havde sat den op, fortsatte det med at regne i 3 timer lige, og vi sad fast (højt & tørt inde), talte og lo og lærte at kende hinanden. Den tid, vi tilbragte, var kritisk for udviklingen af ​​vores forhold og teltet 100% instrumentalt.

Da jeg bad hende om at gifte sig med mig den næste sommer, havde jeg forberedt min Trillium-hængekøje i en bypark (sammen med andre vigtige af vores forhold, såsom blomster og heste) for at gøre forslaget så specielt som muligt. Hun sagde ja!"

14. juli 2020 - Michael Parker

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.