En mil i deres sko

I de første år, da vi først begyndte at fremstille trætelt i Storbritannien, havde vi svært ved at finde nogen, der kunne hjælpe os med at fremstille. Faktisk blev de første 15 enheder lavet af Kirk og mig selv på en hjemmeværende symaskine i vores køkkener! Derefter fandt vi et lille familiedrevet faldskærmfremstillingsfirma lige uden for London, der blev enige om at gøre os til 5 enheder pr. Uge. Når vi var vokset væk fra det, tog vi beslutningen om at flytte produktionen til Kina. Vi følte, at vi var nødt til at gøre dette af en række grunde; først er de vandtætte arkstoffer alle lavet der; for det andet var de i stand til at håndtere antallet af tal; og for det tredje fordi de kunne fremstille enhederne til en pris, der betød, at normale mennesker havde råd til dem.

Det er tre år siden jeg selv lavede et helt telt, men jeg synes det er vigtigt at få mine hænder beskidte, når jeg går til fabrikken i Kina ved at hjælpe på fabriksgulvet. Jeg, måske ligesom dig, forestillede mig, at teltfremstillingsindustrien i øjeblikket ville være temmelig højteknologisk, automatiserede tekstiler skåret med laser, syet sammen af ​​nogle utroligt smarte nye teknologier, med hvert produkt et perfekt dannet, perfekt perfekt telt uden sting ud af sted. Det er ikke sådan, det fungerer….

Hver eneste af vores telte er håndskåret, syet med hånden og derefter "aftrådt", kalibreret, rullet og pakket - af rigtige mennesker.

Vi får undertiden kunder til at ringe til os for at klage over, at de fandt en løs tråd eller et faldet sting, jeg har ofte brug for at minde dem om, at deres telt blev lavet af en af ​​vores maskinister, og at de er mennesker. De gør et godt stykke arbejde med at holde vores kvalitet til den højeste standard (98% perfektion ifølge vores QC-manager), og de arbejder hårdt. Og jeg tænkte I var en hårdtarbejdende!

(Grundlægger, Alex, på Tentsile-fabrikken, Kina)

Da jeg var på besøg i fabrikken i sidste uge, gjorde jeg mig opmærksom på at sidde ned og klippe løse tråde af en bunke med 300 Flite + -poser. Jeg blev der på den afføring, selv efter at min røv begyndte at gøre ondt, selv efter at min finger blev brændt fra lighteren jeg brugte til at forsegle den bånd, vi bruger. Det tog mig to timer at gøre halvdelen af ​​dem, og jeg var temmelig følelsesløs af kedsomhed (det er sandt, at vores medarbejdere lytter til deres hovedtelefoner, og jeg havde glemt min), men efter den tid havde jeg en fornyet forståelse for det hårde arbejde udført af folk der fremstiller vores ting. De ting, som vi i Vesten køber til "rekreation", og de ting, vi forventer at være fejlfri. Det tager nogen tid og sved at gøre tingene perfekte, og vi vil alle gøre det godt at huske det. Efter at have været vidne til førstehånds, hvor hårdt vores fabriksteam arbejder, vil jeg bestemt!

Vi gør vores bedste for at gøre arbejdstagerens liv så let og enkelt som vi kan. Sådan kan de lide det. Udfør den ene opgave og gå videre til den næste. De får også betalt bemærkelsesværdigt godt (mindst i vores fabrik). Arbejdernes hjemløn overstiger faktisk min egen, da vi betaler for mad, elektricitet, leje, vand og endda tilbyder et gratis kantine på stedet med en fuldtidskok, der forbereder morgenmad, frokost og aftensmad!

Vi sørger også for, at vi tager dem med på en årlig holdferie for at se dele af landet, som de aldrig har set. Arbejderne er alle hårdt stolte af deres land, men mange har ikke set meget af det - så vi tager dem!

Da vi flyttede ind i vores nye fabrik i oktober 2016, var det vores mål at gøre dette til en benchmarkfabrik.

Et sted, som alle nyder at arbejde i, en chance for at vise de lokale fabriksejere, hvordan vi forventer, at tingene bliver gjort i Vesten, og hvordan folk skal behandles: Med værdighed, retfærdighed og velstand - en lys fremtid for alle! Nu, mens vi er bosiddende i, syntes jeg det var en god ide at lade vores fans, tilhængere, kunder og kritikere få en lille indsigt i fabrikslivet i Kina.

Tentsile er stolt af den livsstil, vi har givet vores arbejdere. Det skaber et lyst, lyst, lykkeligt miljø, og vi tror på vores mennesker! Det håber vi også.

14. maj 2017 - Alex Shirley-Smith

Kommentarer

Steven

Steven sagde:

Som filosof, der arbejder inden for etik, er jeg altid noget følsom overfor etik inden for magtstrukturer. Du som ejer af en virksomhed er i en sådan magtstruktur med dine medarbejdere, og derfor var jeg glad for at læse denne blog, der diskuterer dine oplevelser og fabrik i Kina.

Jeg ejer også et af dine Connect-telte og er interesseret i at opdage, at det er lavet for hånd. Jeg er også mindre bekymret over mangler i produkterne og forstår, at ting, der er lavet af mennesker lejlighedsvis vidner om menneskelige ufuldkommenheder.

Jeg er dog mest imponeret over din opmærksomhed på detaljer og dit engagement i miljøet (f.eks. Dit engagement i at plante træer og fremstille og levere 'No Trace Kits'). Jeg ville være meget interesseret i at vide, om du havde undersøgt potentialet ved at drive din fabrik med bæredygtig energi - vel vidende at Kina investerer meget i dette område.

Jeg elsker mit telt, og jeg er stolt af at sige, at jeg købte det fra et firma, der ser ud til at have en vis følelse af etisk ansvar. Som mig er teltet anderledes, unikt og løser et problem, som folk ikke vidste, at de havde. Epictetus bemærkede, og jeg synes, det er sandt for mig også, at ”jeg søger altid at være den lilla tråd i toga - men jeg vil være den lilla; det strejf af glans, der giver forskellen og skønheden til resten. ” Jeg tror, ​​at dette også måske er tilfældet med Tentsile; prøv ikke at miste denne ideologi fra syne, når du bliver mere vellykket.

Tak, fordi du lader det være tilfældet, at jeg muligvis fremsætter disse påstande.

Kirstie Grego

Kirstie Grego sagde:

Leffe, hvad en god kommentar - tusind tak! Ønsker dig mange flere eventyr med dit Connect :)

Leffe

Leffe sagde:

Som en stolt ejer af forbindelsen; Jeg tror, ​​at Tentsiles er et genialt kunstværk og værd at være deres vægt i guld, og jeg vil omfavne enhver fejl, jeg måtte snuble over.
Jeg vil aflevere den til den nærmeste skrædder for at ordne hvad der er defekt / beskadiget og hilse dig i mellemtiden.
Skål fra Sverige

Hardi

hardi sagde:

Sy sudah tiga minggu bermimpi memiliki tenda telte.

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.