Vi har handlet i knap 2 år. Vi har arbejdet hårdt for at skabe et koncept, der overgår den alsidighed, der tilbydes ved konventionelle campingløsninger, øger det komfortable liv i naturen, får det sat i produktion og foran nok mennesker, så vi kan opretholde en ny fuldtidsvirksomhed!

En rigtig læringskurve for to fyre, der indtil for 3 år siden ikke havde rørt ved en symaskine.

Så i sidste uge ringede Back Country. For dem, der ikke kender Back Country, er de en autoritet i verdenen af ​​udendørs udstyr og udstyr. Med udgangspunkt i Salt Lake City, Utah, har Back Country etableret sig som en af ​​de mest populære amerikanske detailhandlere i løbet af de sidste 20 år. ”Vi har lige sendt Tentsile på vores sociale medier, og responsen har været meget spændende,” sagde de. ”Vi er nødt til at få dig ud her ASAP får en samtale og har dig til at give en førstehåndsdemo til vores personale. Kan du rejse i morgen? ” Heldig, jeg har en meget forståelig kone.

Næste dag gik jeg ombord på et fly og satte kursen mod JfK, hvor min rejseplan havde mig trukket op mellem kl. Det var næppe værd at forlade lufthavnen til hotelværelset, men jeg var glad for at have et bad efter den 1 timers flyvning, da jeg ikke vidste, hvad jeg gik ind til.

Jeg blev hentet i lufthavnen efter en anden flyvning, som fik mig ind i Salt Lake kl. 10 og heldigvis præsenteret med en massiv amerikansk cheeseburger til morgenmad fra et sted, der hedder “5 fyre” eller noget. Mens jeg fyldte mit ansigt i bagsædet, blev jeg ført op i bjergene, og før jeg kunne tørre fedtet af hagen, blev jeg introduceret for hele Back Country-indholdsstyringsteamet. Instruktører, kamerafolk, forfattere, testere, partiet.

Mit første job var at vise teamet, hvordan man opretter en Stingray. Hvilket, i min tilstand med susende hoved en fuld mave, skyndte jeg mig og fik det forkert første gang (jeg ville vise dem, at jeg kunne gøre det på mindre end 5 minutter, men jeg burde have taget min tid - selv under pres). Jeg blev interviewet, mens jeg sad på døren til Stingray, i lånte støvler. Derefter ville Back Country-teamet se, om de kunne udnytte den nærliggende strøm ved at få et telt op over det!

Vi hver havde en hopp rundt i Tilslut vi satte op over strømmen og fik derefter Vista op, så alle fik en chance for at blive fortrolige med alle tre eller vores teltmodeller. Vi tog lidt tid på at lave et par “How To” shorts og nogle “Top Tips”, før solen gik ned, og vi måtte pakke os sammen før aftenstemperaturen faldt. På dette tidspunkt følte jeg virkningerne af den 18 timers rejse og fulde en 12 timers filmdag. Jeg skulle være tilbage på et fly inden for de næste par timer (efter en dejlig middag) og afslutte min hvirveltur til USA.

Dette er lige hvad du gør, når du bliver bedt om at lære Back Country om dit start-up-selskab og en række vanvittige træ-telte.

19. marts, 2015 - Alex Shirley-Smith

Kommentarer

Andrew

Andrei said:

Godt gået, Alex! Og godt skrevet!

Nicholas Thacker

Nicholas Thacker said:

Så jeg har set din virksomhed siden jeg først fandt et billede af teltene på Pinterest. Jeg søgte efter hængekøjer og er forelsket i denne fantastiske telt-hængekøje-kombination. Jeg har faktisk aldrig nogensinde set en, for ikke mindst prøvet det, men jeg synes, det er temmelig fantastisk, hvordan det hårde arbejde, der er lagt i det, er taget af i så hurtige hastigheder. Tillykke til dig og tentsile for at få det utrolige til at ske.

chad

chad said:

Hvor fantastisk! Så spændt over at se, hvad fremtiden har for jer og jeres utrolige innovation :)

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.