To dage ind i 2015, i dag bringer jeg dig historien om en ny udfordring for det nye år. Efter at have besteget mange træer og været inde i Tentsile telte ved flere lejligheder før, i dag, i en personlig første kombinerede jeg en Tentsile Connect med en 15 meters stigning.

Pakningstau, en picnic, en masse karabinere og Connect, min partner og jeg gik til vores lokale skov i Oxford, hvor solen gned de skarpe kanter fra kulden, da vi gled gennem mudderet for at finde vores yndlings bøgetræ. Da vi udnyttede, uopviklede reb i orange og grønt og fastklemte på hjelme over uldne hatte, stoppede nysgerrige familier deres vinterture for at se, hvad vi gjorde. Klatring i koldt vejr kan være hårdt på hænderne, og min opstigning var langsommere end normalt, da jeg kæmpede med tyndere handsker og følelsesløse fingre. Langt over mig var Andrew travlt - ved at fastgøre skralderemme til grene og løsne Connect fra sin rygsæk. Da jeg trak niveauet, blev det forankret ved det ene hjørne og fanget vinden, en kæmpe drage fanget i grenene, men majestætisk på en eller anden måde, stadig. Jeg klamrede mig fast til træstammen for at holde sig ude af vejen, føle, at den tog min vægt og næsten skubbe tilbage i mig - et betryggende skub for at sige 'Jeg har dig' - da vinden rystede os alle sammen. En raslende under os tog blikket ned til hvide blink i undervæksten; rød hjort løber fra en hund, en entusiastisk terrier, der aldrig ville fange dem.

Teltet formede sig ved siden af ​​mig, og jeg vippede mig tilbage i det, sad på kanten og lod det derefter trække mig ind. Ud af vinden hældte vi en kop te og så himlen gå forbi, filtrere gennem de små ætsede grene mørkt mod det hvide. Indpakket i en sovepose spiste vi vores sandwich og vores resterende julechokolade, hvor vi nød følelsen af ​​kulde udenfor og varmen inde. Vi talte og lo og kiggede på vinterfarverne og lyttede til folkene der gik forbi nedenunder, glemme det lille grønne træhus over deres hoveder.

Da skumringen begyndte at samles rundt om kanterne af vores oase, og alt faldt roligere, løb en anden hjort under os, der bremsede gennem bracken uden nogen anelse om, at vi var der. Det stoppede kortvarigt, stod på kanten af ​​pilen bevægelse men afslappet på samme tid, og alt hvad vi kunne gøre var at stirre på glæde. Det var på vej, da månen steg op gennem træerne og svævede stille, mens den ventede på, at solen skulle forsvinde. Vi faldt ned i det sidste af lyset og så lyserøde og blå striber løbe hen over himlen og indånde den fugtige grønne lugt af bark, og da vi gik hjem hen over markerne lavede vi planer - for flere vinterdage og prøve en vinteraften; i lange sommeraftener, når træerne er fulde af blade. Connect kommer med os, og vi lever livet i højden.

02. januar 2015 - Alex Shirley-Smith

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.