Euphoria Festival sjovt!

Efter at have kørt i 3 dage over halvdelen af ​​USA ankom jeg endelig den smukke Euphoria Music Festival omkring 5:XNUMX. Og der var meget at gøre, så det at slappe af var ikke på dagsordenen. Jeg havde femten Tentsiles at sætte op før morgenen, og aftenen rullede hurtigt ind.

Festivalens første dag viste sig så skør, som jeg havde frygtet - eller håbede! Jeg vågnede kl. 8 og hævede mig for, hvad der var ved at udfolde sig. Med 6000 mennesker, der oversvømte gennem portene, var det alle hænderne på dækket, da alt personale bemandede deres stationer og forberedte deres stands. Og jeg befandt mig selv køre hele VIP-området. Nu er dette område over 1000 fod langt, adskilt kun med et reb og har to indgange på modsatte sider, så du kan forestille dig, hvor svært det var for en mand at holde denne plads sikret på egen hånd! Efter flere timers overvågning af området blev jeg udstyret med en radio, to sikkerhedsvagter, to frivillige og en fuldtidsmedarbejderassistent til at hjælpe mig ud og fik titlen VIP-campingleder! Og jeg var stolt over at kunne klare det i Tentsiles regi, især da de almindelige campister gik forbi og ikke kunne'Jeg hjælper ikke med at tale om, hvor sejlige teltilerne så ud, og hvordan de ønskede, at de havde valgt dem som deres campingindstilling. Chaco Sandals var også forbi for at oprette en lejr lige foran VIP-området ved hjælp af Tentsiles som et tilbagefald til deres fotosession.

Ved udgangen af ​​dagen blev de fleste af vores Tentsiles fyldt - og der var blevet købt flere point. Efter at have ladet alle vælge det telt, de ønskede, var det en glæde at læne sig tilbage og blot se udseendet på deres ansigter, mens de slappede af og lo og legede. Et uforglemmeligt øjeblik, da mere og mere af VIP-campingområdet blev fyldt med Tentsiles, indtil det var temmelig meget fyldt. Mit job nu var at hjælpe folk med at nyde dem.

Jeg gik igennem hver morgen, tjekede teltene og spurgte campisterne, hvordan de havde sovet. Alle sagde, at det var den bedste aften'søvn, de nogensinde har haft, og at de elskede deres Tentsiles. Jeg havde et par mennesker, der bede mig om at skralle deres telte strammere, og jeg gav en grundlæggende gennemgang af, hvordan man sætter dem op og tager dem ned. Ved festivalens afslutning havde jeg alle teltene fyldt med ét. Men det var snart tid til at give afkald på min titel og radio og begynde at pakke ned.

Ikke desto mindre var festivalen en succes. Alle nød det, og Tentsile havde fundet en helt ny flok fans. Og selvom jeg havde en tur på 1400 km foran mig, kunne jeg ikke't hjælpe et smil af tilfredshed krybe over mit ansigt, da jeg indså, at sæsonen med sommerfest sjov var ved at begynde - og folk vil slå deres tentsile overalt overalt i verden.

24. maj 2016 - Alex Shirley-Smith

Kommentarer

Joyce Morris

Joyce Morris said:

Disse er dejlige, hvor kan de findes i butikker eller online, og er de meget dyre, vil jeg gerne vide, så min mand og jeg kan tjekke dem ud, tak

Diane Lane

Diane Lane said:

Hvor meget vægt understøtter det. Vi bor i Colorado, og jeg har 2 fodboldspillere i min familie, der vejer 240 og over 300 kg

Diane bane

Diane lane said:

Jeg bor i Colorado og har slået lejr og rygsæk over hele staten. Ville meget gerne prøve dette. Hvor meget vægt vil det have? Jeg har 2 fodboldspillere i familien, der vejer 240 og 300 kg

nora saxon

nora saxon said:

Disse telte ser fantastiske ud. Hvad er deres vægt, da jeg leder efter noget at heste pakke med. Tak nora

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.