Jeg elsker mit job

For lidt over et år siden arbejdede jeg i udendørssektoren for en ret stor virksomhed. Jobbet havde nogle frynsegoder, men det var så massivt, at lokkelsen falmede efter 9 lange år. En langsom dag på kontoret gennemsøgte jeg gennem Touch of Modern-nyhedsbrevet og stødte på Tentsile. Jeg blev forelsket i deres produkt med det samme!

Sammen med min ni til fem koncert er jeg en kunstner. Et hovedfokus for min kunst er at bruge udendørs materialer som teltstænger for at vise sammenhængen mellem udendørs industriens designaspekter og dens ligheder med kunsthistorien. Jeg kunne gå i en kunsthistorikundervisning, men ingen vil læse det. For at holde det kort har jeg skabt disse legende små teltskulpturer. Jeg følte, at en forbindelse var meget tydelig mellem min kunst og Tentsiles produkt efter at have gennemsøgt nyhedsbrevet. Så jeg var nødt til at nå ud til dem. Jeg sendte nogle billeder af et offentligt kunstværk, jeg netop havde afsluttet; kaldet, Kiesel Ave.-projektet. Det er placeret i Ogden, UT. Noget tigging var involveret, men jeg overbeviste dem om at sende mig en Tentsile, så vi kunne samarbejde om et nyt teltdesign.

Efter at jeg var færdig med et andet projekt i Park City, UT, havde jeg endelig lidt fritid til at arbejde på teltet. Jeg rakte ud for at tjekke ind om samarbejdet og fandt ud af, at Tentsile var ved at åbne et sted i Ogden. Du kunne forestille mig min begejstring. Alt hvad jeg kunne tænke på var muligheden for at få en karriere, hvor jeg kunne kombinere begge mine lidenskaber; kunst og udendørs.

En lystig fella ved navn Syd forsøgte at finde et sted at bo i Ogden; så jeg tilbød min hjælp. Naturligvis spurgte jeg, om de ansat og sendte mit CV med det samme. Hele Tentsile-teamet var på vej til Utah fra London for udstillingen Outdoor Retailer. Jeg var alligevel på vej til showet, så jeg gjorde noget tid, og vi arrangerede at mødes. Lige efter et par minutters chat med Alex ... et jobtilbud! Før jeg tilmeldte mig, havde jeg fornøjelsen af ​​at arbejde side om side med både Kirk og Alex om at ændre en prototype. Det forseglede stort set aftalen for mig. Disse fyre er lidenskabelige og behandlede mig som om jeg allerede var en del af teamet / familien. Så jeg accepterede jobbet.

Tentsile er ikke bare et andet job. Det er en lille gruppe af lidenskabelige, ivrige og omsorgsfulde personer, der i det væsentlige er en familie. De involverede mennesker bekymrer sig om virksomhedens velfærd, men vigtigst af hinanden. Jeg har måske kun været her i tre måneder indtil videre, men jeg har lyst til at høre til, og jeg er en del af noget større. Du tager bedre dine nuancer, fordi fremtiden er lys for Tentsile, og jeg er bare begejstret over, at jeg bliver en del af det.

13. maj 2016 - Venessa Castagnoli

Kommentarer

Charles snethen

Charles snethen sagde:

Jeg elsker dette koncept Det ville være dejligt for min familie, og vi ville være i stand til at campere mere, fordi jeg har en dårlig ryg, jeg kan ikke sove på jorden og har haft uflaks med luftmadras, ville bare ønske, de var mere overkommelige

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.